vrijdag 4 maart 2011

Informatieavond donderdag 14 april

Op donderdag  14 april kunnen geïnteresseerden vanaf 19.30 uur een informatieavond bijwonen in het bezoekerscentrum Terwisscha, bij Appelscha (zie onderstaand kaartje). Belangstellenden, mensen die overwegen aan de cursus deel te nemen, worden van harte uitgenodigd. Leden van het cursusteam zullen tijdens de avond informatie geven over het doel van de cursus en de inhoud. In het kort vertellen ze over de opdrachten die bij de cursus horen zoals het educatief werkstuk, de presentaties die ze zelf moeten geven en de opdracht om een eigen ‘adoptieterrein’ onder de loep te nemen.
Uiteraard komt het programma ook globaal aan bod.

De cursus richt zich enerzijds op kennis van natuur en milieu: flora, fauna, vegetatie, landschap, ecologie. De nadruk ligt op de omgeving van het Nationaal Park Drents Friese Wold. Daarnaast is er ruim aandacht voor didactische vaardigheden.

Deze avond is geheel vrijblijvend. Mocht u besluiten deel te nemen aan de cursus, dan kunt u zich ter plekke opgeven. U kunt dat ook later doen. De inschrijftermijn sluit begin mei.


Grotere kaart weergeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten